torstai 5. heinäkuuta 2012

Tervehdys! :)

Ronirompulan kanssa on treenattu mm. keppejä, kontakteja, hyppäreitä, agiratoja.. eli agilityä! :)

Eilen agikurssien jälkeen koissu pääsi tekemään Riikan kanssa kontakteja ja hyppy-putki-juttuja. Puomilla tehtiin niin, että minä menin palkkaamaan toiseenpäähän 2on2offiin ja Riikka lähetti toisesta päästä. Joitakin toistoja tuli läpi vaikka yritin siinä edessä aika lahjakkaasti seisoa... :D mutta ihan jees meni, kyllä ne on jo (kai) ihan kivalla mallilla. 


Ollaan tehty reeneissä vähän kaikenlaisia ja tasosia ratoja. Rimat on ollu yleensä sen 50-60cm ja on aikas hyvin pysyny. Ron on päässy myös muiden ohjattavaksi, mm. Tellen ja Sannan. :)


Ja niin, ekoihin virallisiin skaboihinkin on nyt sitte ilmotettu... :) Tuli tässä muuten mieleen, että keinua pitäs ennen kisoja keretä reenata.


Kepittelemässä käytiin - tais olla viimeviikolla - ja tehtiin monista mahdollisista ja mahdottomista kulmista, suoraan kovalla vaudilla jne. ja ihan hyvin osaa hakea aloitusta ja pujotella loppuun. Hankalammalta puolelta, eli että koira on oikealla puolella saatta joskus pientä päätä alkaa ihmetyttämään, että mites se tämä loppu menikään, jos sitä ei itse rytmitä, mutta siitäkin saatiin hyviä toistoja :).




Ei kommentteja: