tiistai 12. kesäkuuta 2012

Kesäloma on täällä taas! Ilmathan ei ainakaan viimeviikolla vielä kovin kesäiset olleet muttamutta..

Eilen tehtiin agireeneissä ykkösluokan hyppyrataa. Rata oli kiva, mutta putken vieressä ollut puomi sotki kuvioita, ja Ron karkasi kummastaki päästä putkea puomille. Rimat oli aika korkeat 50-60cm ja ihan hyvin pysy ylhäällä, yks saatto tulla alas. Hyttysiäki oli niin paljo että pitäs lailla kieltää ;).



Riikan kanssa Ron ei karannu puomille, hyppyjen kanssa taisi olla joku, että hyppäsi väärään suuntaan jonku hypyn ja saatto tulla kans rima alas, mutta hyvin meni :).

Rengas oli pitkään aikaan mukana radassa ja hyvin meni sekin radan mukana, samoin keppeihin voi olla ihan tyytyväinen, pujotteli hyvin loppuun asti, alussa pitää aina väliiin näyttää, että mistäs välistä ne kepit sitte taas alotetaankaan. :)

Kisoja pitäs varmaan alkaa kesälle suunnitella, pitää vaan olla niin pirun kiireinen ihminen ettei mihinkään ehdi.. Riikka on varmaan se, kuka sessun kanssa kisoihin lähtee, kun minä oon kumminkin aikapaljon viikonloppuja poissa kotoa, ja mahollisesti muutan syksyllä toiseen paikkaan opiskelemaan.. :( :)



Ei kommentteja: