perjantai 20. tammikuuta 2012

Aksailua

Keskiviikkona käytiin porukalla agittamassa Ylivieskan maneesissa. Oli aivan huippua päästä taas aksaamaan. Aikaa oli kaks tuntia joten siinä kyllä kerkes tosi kivasti tekemään. Tehtiin yks pikku ratatreeni ja yks pyöritys. Sesse kävi taas melko kuumana ku pitkästa aikaan pääsi tekeen vähä pitempää reeniä ja sen kyllä kuuli.. mutta kukin tavallaan:D

Kamera oli taas mukana, mutta esim. Ronista en saanu yhtäkään julkaisukelposta kuvaa ja eipä kyllä muissakaan  paljo ollu kehumista, mutta tämä vaatii harjoitusta;)

Keinua ja keppejä ei ollu osana rataa, mutta keinua tein yksittäisenä esteenä ja annoin ihan kunnolla rämähtää, niin ihan ok oli. Keppejä ei taijettu muistaa tehä ollenkaan, mutta voihan niitä täälläkin tehä;)



Koiralla oli taas poweria vaikka muille jakaa, mutta en valita! Kaikenkaikkiaan agirintamalla näyttää suhteellisen valoisalta. Kaikki esteet alkaa olla lähes kohillaan, josta tulikin mieleen, että mites pöytä? Kovassa vauhdin huumassa Ron varmasti lentää kohti ääretöntä ja sen yli? Ja tietenkin on "ikuisuusprojekti" nimeltä kontaktit mutta neki on menny edellisen syksyn aikana tosi paljon eteenpäin. Ja kuten lumisella kentällä ennen joulua pääsin toteamaan, niin rengaskin sujuu.



Nyt vois olla juoksupäivä ja samalla vähän treenata ettei elämä käy liian tylsäks.. ;)

Ei kommentteja: