sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Ruikuli sairastaa/sairasti

Käytiin keskiviikkoona vai tostaina (?) agillitykentällä, ja kun mentiin pikkurataa, pikkukoira alko itkemään. Ensin en huomannut ite, mutta sitte kysyin että itkeekö nii joo. Sitte alettiin kattomaan, niin Sannan kanssa katottiin, ettäkun sillä oli niitä semmosia hupuneita laattoja mahan alla ja jalkataipeissa, että jos ne kiristää. Menin kotiin ja leikkasin saksilla turkin lyhyeksi ja mitäs sieltä löytykään, pientä tikkua sieltä huopapalleroiden sisästä... Ron oli isän kanssa pääsiäisviikonloppuna tekemässä puita mummolassa, että oisko ne sitte sillon sinne tarttunu?

Pitää tähän väliin sanoa että voi kun pikkukoira osas olla nätisti, kun leikattiin sitä turkkia. :) Päästin sen sitte yhessä välissä juoksemaan ja mentiin käymään sisällä ja ovella huomasin, että koira lähti juoksemaan tuonne tielle päin. Lähin sitte juoksemaan ja kahtomaan että mihin se lähti. Ja oho, siellä meniki naapurin koira omistajansa kanssa. Karjasin koiralle sitte MAAHAN ja eiköhän vaan totellu. Mahtisesse:).

Jos jatketaan tuosta sairaus aiheesta, niin kun sitä jaloista tunnusteli ja hiero ja väänteli, niin niissäkään ei tuntunut olevan mitään vikaa. Mutta oisko sillä voinu olla sitte joku jumi selässä tai jossain? Aateltiin tuollon keskiviikko iltana, että kattoo nyt pari päivää ja jos vielä on kipeenä niin sitte ell:lle.  Torstaina oli jo normaali, eikä oo osoittanu mitään outoja merkkejä tuon keskiviikon jälkeen. Keväälä tai kesällä aateltiin tuo sitte viiä luustokuviin..

mutta GLADA VAPPEN TILL ALLA BLOGGLÄSARE!

Ei kommentteja: