tiistai 17. toukokuuta 2011

Kuulumisia..

Krisse on ollu ihan jees. Äskön tuossa juoksutin sitä ja kyllä se ihan pirteeltä vaikutti, ja sen jälkeen peuhas ja sisusti kotia uuestaan.. Oon nyt pitäny sille paljon seuraa, vaikka eihän ihmisen seura lajitoverin seuraa korvaa mutta kumminkin. Eikä tuolle enää viittis uusia kavereitakaan ottaa, ja uskon että tuo tulinen mummo ei niihin tottuskaan..

Viimeviikolla aksattiin tosi ahkerasti ahkerasti, kun oli tarkoitus perjantaina epiksiin lähtä, mutta ne sitten peruttiin kait tuomatinpuutoksen vuoksi ja siirrettiin olikohan 29 päivä. Nyt tulevana torstaina eli 19. pvä eli ylihuomenna (!!!!)lähetään Ylivieskaan kisoihin. Nyt pitäs vaan päästä tekemään kaikkia ratoja, että joskus päästäs virallisiinki, kattoo nyt miten tuolla mölleissä menee.. Mutta eipä niitä esteitä tuu sieltä kopista aina kerralla kovin montaa kipaletta raahattua, jos kahestaan käydään Riikan kanssa. On se kumma :D.

Turkkikin on saatu ihan koneella leikattua (Kiitos Tuula!) ja kyllähän sieltä turkin alta koira paljastu. Nyt kattoon Salkkareita + lukemaan historiaa ja sen jälkeen vielä ehkä kentälle? Jos jollakin muuten näkyy tuo Ginny postaus kahtena, tai on joskus näkynyt, niin syynä on se että kirjotinki sen kahtena (:D) ku tää bloggeri oli poistanu sen tekstin ja mun piti se kirjottaa uuestaan ja eihän siitä ees samanlainen tullu, kun en muistanut sitä runoa ulkoa :S.

Ei kommentteja: