keskiviikko 26. tammikuuta 2011

treenaamaan, treenaamaan, joka ilta sännätään

No ei nyt ihan mutta lauantaina ja sunnuntaina kumminkin. Lauantaina palkkana oli keppi, sunnuntaina namit. Missä pallo?? sekin hukassa.. Kepillä homma toimii ihan jees, mutta kuumuu siitä aika paljon. Maahanmeno sillä on semmonen että alkaa komentamaan. Ja kyllä, tiedän että annan siinäkin vartaloapuja jne.. :D Leikittiiin, otettiin liikkeestä maahanmmenoja ja ilman + täykkäreitä. Kaikkia perus hommeleita. Ja kai se ihan jees meni.

Sunnuntaina palkkana siis namit alustalla. Se toimii yleensä paremmin kun että namit olis tavallisesti taskussa tai kädessä. Seuraaminen oli sitä perus Ronia, välillä tosi hyvää ja välillä sitte ei niin. Harjoteltiin noutoo ja ollaan nyt tehty niin, että pidän siitä kiinni, heitän kapula, päästän sen matkaan ja kun se tulee niin otan kapulan. Ei siis olla tehty vielä alulle tai lopulle mitään. Mutta noutaminen on Ronin mielestä aivan mielettömän kivaa! Se on varmasti sen lempiliike tokossa :) .

Ennen meillä oli ongelma. Tämä ei yleensä tuonut mitään lelua luo. Siinä sai sitte ootella että herra kyllästyy tai juosta sen perässä pitkin koulutuskenttiä. Mikä possu. Nyt meillä ei enää (kopkop, yleensä) ole sitä ongelmaa. Loisto poika! :)

muoks/ Kyllä me sunnuntainakin treenattiin muutakin, kaikkia perusjuttuja.

Ei kommentteja: