torstai 27. lokakuuta 2011

LOMA *sydän*

Viimeviikon perjantaina alko kauan odotettu syysloma <3 :). Lauantaina startattiin auto ja ajeltiin kohti kuusamoa (ja sen yli).. Matka oli Rompulallekkin pitkä mutta hyvin jakso. Kun tiistaina tultiin kotiin, koira oli onnellinen, porotkaan ei ollu enää häirihtemässä sen elämää, ku niitäki tais tulla vähän jahdattua,,

Eilen käytiin Veeran ja Nellin kanssa agireenaamassa. Eihän siitä aluksi meinannu taas tulla mitään, kun Ron on niin palavasti rakastunut sekä Veeraan, että Nelliin :D. Mutta reeninä kumminkin tehtiin rataa, jota ollaan joskus tehty treeneissä ennenkin. Ja videota jee!


Tänään käytiin kentällä uhraamassa lihapullapaketti tokolle. Ensin tehtiin meidän "vähän" vaiheessa olevaa hyppyä. Oon ottanu siihen eri hyppy sanan ku agilityssä, joten alotettiin taas alustan avulla siitä, että se vaan hyppää. Rompe pääsi helpon elämän makuun: puolikas lihapulla pelkästä hypystä! Sitten siirrettiin namialusta ihan esteen etuseinään kiinni, vai miten sen nyt selittäs... Ja sitten ilman alustaa. Ja kyllähän tuo alkaa jo nyt ihan sujua. 

Sitten tehtiin vielä vähän liikkeitä: Seisomisessa ja maahanmenossa joudun vielä vähänhidastamaan kun sanon käskyn, tälläkertaa tuplakäsky maahanmenossa. Luoksari oli super, Jeee<33. Seuruu oli hienoa, kehuin ja innostin puheella all the time, täyskäännös oli hieno, samoin kuin vasempaan ja oikeaan käännöksetkin. :) Lopuksi vielä kerran hyppy.  

 Ron:in ikuisen rakkauden kohde, Nelli.

ps. Hyvää lomaa kaikille, joilla se nyt on!

Ei kommentteja: