torstai 2. kesäkuuta 2011

Ylivieskan kisat + muuta mukavaa

Juu eli pyörähettiin tuollon 19. päivä epävirallisissa kisamassa.. Ne oli siellä raviradan keskellä, onneks -ei kilpailevien- aikana ei kerinny tulla vielä yhtään hevosta.. Ollaan käyty tuolla kerran reenimässä, että oli sillä tavalla "tuttu kenttä". Riikka meni Ronin kanssa ja niitten vuoro oli ei kielpailevissa viimesenä, ensimmäisellä radalla Rompula lähti käymään paskalla raviradan reunalla, öhöm :D Se täälläki ku kentällä ollaan nii saattaa juosta aijan ali ja käyä siellä tarpeilla, ja sitte jolkotella takasi, asia täytyy korjata...  

Sija 5/5, tulos 20.  Jos nyt oikein ymmärsin, nii vitoset radalta häippäsemisestä, kun tuli takaisin nii hyppäs hypyh väärään suuntaan, yhen kontaktin hyppäs, ja tuleeko vielä siitä kun ihanneaika ylitty? Ylitty siis n. 2,5 sek.. Kyllähän se melkein kerkes käyä siellä tarpeillaan..  Meidän wannabe-koira luuli taas itestään vähä liikoja :D Mutta tämä rata meni muuten hyvin, kuunteli ohjausta ja silleen eikä kuumunu liikaa(!), vaikka rata oliki aika helppo. Toisella radalla ne pääsi suunnillee puoliväliin asti, mutta sitte Riikka jotenki niksautti nilkkasa eikä pystyny enää jatkamaan. Tässä radan puolikkaassa alko olemaan jo vauhtiaki.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Viimeviikko oli aika aksatreenien täytteinen:

Tiistaina käytiin Tellen ja Neran kanssa liitelemässä ja tehtiin yks kiva pikku rata, joka meni oikeastaan aikas hyvin.Lauantaina käytiin sitte Veeran, Kaijan ja Riikan + koirien kanssa kentällä, ja tehtiin aika samantapasta pyöritystä. Sitte vielä sunnuntaina käytiin Tellen&Neran ja Julian&Ronjan&Noomin kanssa ketällä. Sitte vielä yleistä keppeilyä tuossa pihalla. :) Kuvia ja videoita kyllä ois vaikka millä mitalla, jos ne vaan sais koneelle..

Ei kommentteja: